Om oss

Capee Group AB grundades tillsammans med Chalmers Innovation 2004 för att göra processindustrin mer lönsam och hållbar. Vi gör det genom att tillhandahålla enkla lösningar för att samla, visualisera och sprida data i realtid. För detta kombinerar vi djup kunskap inom produktions-IT och produktionens vardag.

Med våra lösningar får chefen, ledningsgruppen och medarbetare hos våra kunder i olika industrier koll på läget i realtid.

omoss1

Tillsammans med dem förädlar vi hela tiden en ”best practice” för hur man använder realtidsdata och visualisering i sitt dagliga förbättringsarbete.

Vi har tre unika produkter som tillsammans skapar helt nya förutsättningar för att få nytta av all den data ni dagligen samlar i era system.

Hur vi jobbar

Vi tror att greppbara projekt med lösningar som flyger inom en månad är bäst. Det gör att vi inte försöker göra allt i ett stort långt projekt utan tar det som en absolut viktigast. Det minskar risken och det teoretiska arbetet. På så sätt påbörjar man också den läroprocess som det ofta innebär att visualisera och sprida information.

Vi tror också att lösningar måste vara snygga och användarvänliga. Alla är trötta på system från 90-talet med tjocka manualer. Hos våra kunder sprider sig användningen av sig själv. Helt enkelt för att man får den information man vill ha förpackad så att man direkt förstår, lär sig och kan agera. Vårt fokus är de förbättringar du vill åstadkomma och med erfarenhet från flera industrier diskuterar vi hur just er visualiseringen ger störst nytta.

Medlemmar i

medlem1

Partners

partners1
Share on LinkedInEmail this to someone